FORMACIÓN |
AVANCE DEL PROGRAMA / GITARAUAREN AURRERAPENA
10 de noviembre de 2016 / 2016-ko azaroaren 10-a |
Auditorio del Castillo de Javier y Hotel Xavier (Javier / Navarra)Xabierreko Gazteluaren Entzutegian eta Xavier Hotela (Xabier / Nafarroa) |
9:30 Recepción / Harrerarekin - 18:30 Clausura / Amaiera10:00 Salida para conocer instalaciones de producción / Ekoizpenak ezagutzeko irteera12:00 Conferencias de la mañana / Goizeko hitzaldiak- Hacia una alimentación saludable basada en la sostenibilidad / 13:30 Almuerzo / Bazkaria15:00 Salida para conocer instalaciones de producción / Ekoizpenak ezagutzeko irteera17:00 Conferencias de la tarde / Arratsaldeko hitzaldiak- Plantas medicinales y aromáticas en la cocina. Sendabelar eta usaitsuak sukaldean- El trabajo ecológico y técnico con la pocha y el punto de vista del cocinero Potxaren lan tekniko eta ekologikoa, eta sukaldariaren ikuspegia 18:30 Conclusiones y clausura institucional / Ondorioak eta kausura instituzionala |
Organiza / Antolatzen
du: Asociación Kultural Arangoiti-Esam / Gobirno de Navarra / Consorcio de
Tierras de Javier
Colaboran / Laguntzen
du:
Asociación de
Hostelería de Navarra, Cederna Garalur, CPAEN, INTIA, Ayto. de Yesa, Mancomunidad de
Sangüesa, Rte. Rodero, Ayto. de Sangüesa...
|